top of page

STUDIEBUREAU

U-Sign is een studiebureau, gespecialiseerd in correcte en efficiënte signalisatie. Om een optimale plaatsing te bekomen, besteden we namelijk ook de nodige aandacht aan een plaatsbeschrijving en signalisatievergunning(en). Deze combinatie leidt steeds tot de beste signalisatie voor u of uw bedrijf.

 

Om de beste signalisatie op maat te bieden, starten we met de opmaak van een duidelijk signalisatieplan, een heldere situatieschets omtrent de exacte ligging van de werken en de aanwezige borden, hekken en andere signalisatie. Dit signalisatieplan faciliteert niet enkel de toekomstige plaatsing van de borden maar is tevens cruciaal voor het indienen van een sterke vergunningsaanvraag.

 

Om deze aanvraag zo accuraat mogelijk in te dienen, verzamelt het studiebureau van U-Sign steeds volgende informatie:

- exacte plaats der werken

- datum uitvoering

- duur van de werken

- uitvoerende partij

- opdrachtgever

- referentie(nummer)

- ...

 

Hierna voorziet U-Sign de nodige signalisatie om de veiligheid te garanderen.

Wilt u een signalisatieplan laten opstellen voor uw werkzaamheden? Nood aan professioneel advies met betrekking tot een plaatsbeschrijving? Assistentie bij een vergunningsaanvraag of op zoek naar een studiebureau die het totaalpakket voor u of uw bedrijf kan voorzien? Contacteer het team van U-Sign via info@u-sign.be.

CAT 2 - dubbel - rijbaanafsluiting en omleiding2.png
bottom of page