top of page

SIGNALISATIE

Een goede signalisatie optimaliseert de veiligheid van de weggebruikers en verlaagt eventuele hinder van werkzaamheden. Samen met u willen wij de kans op ongevallen herleiden tot een minimum, zowel op wegen als op de werkvloer. Zo kan u met een gerust hart starten aan de werkzaamheden.

De signalisatie wordt steeds op de afgesproken tijdstippen geplaatst en opgehaald door onze plaatsingsdienst. Verschillende signalisaties zijn bijvoorbeeld; plaatsen van wegomleggingen, halve baanafsluitingen, nodige omleidingen voor fietsers, voetgangers, parkeerverboden en andere signalisatie. U-Sign biedt trouwens enkel borden die CE gekeurd zijn èn volgens StandaardBestek 250*.

 

signalisatie omleiding verkeersborden verkeerslichten kegels huren

* Standaardbestek 250

Versie 4.0 van het Standaardbestek 250. Deze versie bestaat uit een aanpassing van Hoofdstuk 1 "Algemene administratieve voorschriften" aan de wet Overheidsopdrachten van 17 juni 2016, het KB Plaatsing van 18 april 2017 en het KB Uitvoering van 22 juni 2017. Voor de technische bepalingen zijn de Hoofdstuk 2 t.e.m. 14 van versie 3.1 en de errata bij versie 3.1 van het Standaardbestek 250 van toepassing. U kan versie 4.0 hier downloaden.

Bron: https://wegenenverkeer.be/standaardbestek-250-versie-40-beschikbaar

WERKBORDEN WEBSITE2.png
bottom of page